Werken bij

(Her)inrichting en uitvoeringsbegeleiding

De (her)inrichting van woon- en werkgebieden vraagt om een keten van expertise. Op zoek naar een bureau dat u hierin van a tot z ondersteunt, dat weet om te gaan met deadlines, risico’s en budgetten? De praktische denkers van MUG Ingenieursbureau staan voor u klaar.

De meerwaarde van praktische denkers

De veelzijdigheid aan inrichtingsplannen is een expertise die wij als MUG Ingenieursbureau beheersen. Het bouw- en woonrijp maken van een woonwijk vraagt om andere expertise dan een rioleringsreconstructie. Al deze projecten hebben wel één ding gemeen: elke stap moet kloppen om van plan tot uitvoering te komen. Wat binnen wordt bedacht, moet ook buiten realiseerbaar zijn.

Een ingenieur in elke projectfase

De praktische denkers van MUG Ingenieursbureau kennen de inhoud, maar snappen ook wat er wordt gevraagd in de uitvoering. U vindt bij ons project- en ontwerpleiders, ontwerpers, ervaren tekenaars, bestekschrijvers, calculators en toezichthouders, die u in elke projectfase kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan:

  • het bouw- en woonrijp maken van woonwijken en bedrijventerreinen
  • het ontwerp van parkeerplaatsen, wegen en terreinen
  • aanbestedingsbegeleiding EMVI/laagste prijs
  • Uitvoeringsbegeleiding/ systeemgerichte contractbeheersing (UAV-gc)
  • rioolvervangingen, rioolonderhoud en afkoppelingsprojecten

De kracht van samenhang

En wat als een (her)inrichtingsproject samengaat met een bodemprobleem? Of met een archeologische opgave? Weet dat MUG Ingenieursbureau de oplossing in huis heeft. Bodem, archeologie, ecologie en geo: expertise van der verschillende afdelingen die we waar mogelijk koppelen. Hiermee bieden we u een samenhangende oplossing: één aanspreekpunt, één manier van werken, één logische planning.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact

Johan Poppe

Senior projectleider