Werken bij

Infra, Water & Natuur

Een veelzijdig ingenieursbureau gezocht voor de ontwikkeling, herinrichting of reconstructie van infrawerken? De praktische denkers van MUG Ingenieursbureau staan voor u klaar. We ontwerpen, tekenen, rekenen, organiseren én begeleiden.

De ontwikkeling van woon- , werk- en recreatiegebieden: opgaven die steeds complexer worden. Qua techniek, maar ook als het gaat om veiligheid, kwaliteit en omgeving. Dit vergt veel van het ontwerp, de contracten en de uitvoering. Goed om te weten dat u bij MUG Ingenieursbureau een beroep kunt doen op praktische denkers.

Praktische denkers

Praktische denkers zijn specialisten die uw projectdoelstellingen vertalen naar uitvoerbare plannen. Professionals die doorvragen én ook verder dan het plan kijken. Zijn er efficiëntere, duurzamere en goedkopere oplossingen? Past een plan in een omgeving? Immers, liever in één keer goed, dan later bedenken hoe het slimmer had gekund.

Onze specialismen

De praktische denkers van MUG Ingenieursbureau kennen de theorie en snappen ook wat er wordt gevraagd in de uitvoering. Van denken naar doen dus. Deze meerwaarde laten we onder meer zien bij vraagstukken op het gebied van:

Een ingenieur in elke projectfase

Bij MUG Ingenieursbureau vindt u tekenaars, ontwerpers, calculators, toezichthouders, project- en ontwerpleiders die u in elke projectfase kunnen ondersteunen. Denk aan:

  • Bestek en tekeningen
  • Contractadvisering (o.a. UAV-GC, Best Value, RAW)
  • Projectmanagement
  • Directievoering en toezicht
  • Vergunningen: voorbereiding en aanvraag
  • Rioleringsontwerp en berekeningen
  • Kostenramingen (SSK, budget- en besteksramingen)

De kracht van samenhang

infrawerken staan nooit op zichzelf. Ze vragen vaak ook om kennis van bodem, archeologie, ecologie en geo. Als allround ingenieursbureau hebben we die know how in huis. Waar nodig werken we samen met een van onze professionele partners. Hiermee bieden u we samenhang in projecten: één aanspreekpunt, één manier van werken, één logische planning. Kortom, meer efficiëntie én meer kwaliteit.

Op zoek naar praktische denkers voor infra- of omgevingswerk? Neem contact op met MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Wiebe Bouma

Wiebe Bouma

Afdelingshoofd Infra, Water & Natuur