Werken bij

Infra

Bij aanleg, renovatie en onderhoud van wegen, riolering en groenvoorziening spelen innovatieve technieken en duurzaamheid een steeds grotere rol. Dat vraagt om een projectmatige aanpak van idee tot en met uitvoering en dus om een brede deskundigheid van de ingenieurs op de afdeling Infra.

Bij MUG Ingenieursbureau beschikken we over die brede expertise. De specifieke kennis en ervaring van onze medewerkers zetten we integraal in, zodat onze opdrachtgevers maximaal profiteren van alle kennis die wij als bedrijf in huis hebben. Die integrale aanpak sluit naadloos aan bij de wensen van de markt.

Naast het uitvoeren van bestek schrijven, directievoering en toezicht, zijn we nu ook betrokken vanaf de ontwerpfase tot en met de uiteindelijke uitvoering van projecten. Dat stelt ons in staat de klant optimaal te ontzorgen.

Duidelijke communicatie, snel schakelen en meedenken over de wensen van de klant zijn belangrijke pijlers van onze aanpak. Zodat we echt toegevoegde waarde kunnen leveren.

Vanuit onze expertise en vanuit onze praktische aanpak werkt de afdeling infra samen met medewerkers van de afdelingen Geo-ICT, Milieu en Archeologie.

Lees meer over de dienstverlening en de producten van de afdeling Infra.

Wij werken samen

Samenwerking is belangrijk voor ons. In toenemende mate maken wij deel uit van samenwerkingsverbanden en trekken we samen op met onze partners. Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners uit onze regio om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Opmeer

De Veken 135, 1716 KG OPMEER
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl