Tijdelijke inhuur of detachering van ontwerpers, adviseurs en contractbegeleiders

Tijdelijke infra-ondersteuning nodig?

Onze specialisten hebben ervaring in het toepassen van hun kennis en expertise binnen een scala aan projecten voor opdrachtgevers in vele sectoren en werkvelden.

Het komt regelmatig voor dat een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan een ontwerper of een contractbegeleider. Het is dan mogelijk om één of meerdere van onze specialisten voor korte of langere periode binnen uw organisatie te detacheren. Onze infra-specialisten zijn breed inzet inzetbaar en kunnen in de volledige keten (van ontwerp tot realisatie) ondersteuning bieden.

De MUG-Strippenkaart

Niet alle vragen naar ingenieursdiensten zijn gelijk. Heeft u bijvoorbeeld een spoedklus of zou u ingenieursdiensten willen afnemen die niet in een aaneengesloten periode uitgevoerd hoeven te worden? Wij denken graag met u mee! Voor zowel spoed vraagstukken als andere diensten, heeft MUG Ingenieursbureau de MUG-Strippenkaart ontwikkeld. U hoeft hierbij geen langdurige detachering aan te gaan, maar kunt diensten afnemen op afroep. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Beschikbare profielen

Hieronder vindt u de profielen van medewerkers die beschikbaar zijn om u te ondersteunen met werkzaamheden op het gebied van infra.

Certificering