Werken bij

Kabels en leidingen

MUG Ingenieursbureau heeft vele projecten uitgevoerd om inzicht en overzicht te krijgen in de ligging van kabels en leidingen. Door gebruik te maken van moderne inwintechnieken en slimme GIS-applicaties worden de gegevens efficiënt en overzichtelijk opgeslagen en indien gewenst WION/WIBON proof gemaakt. De projecten die uitgevoerd zijn liggen niet alleen in de openbare ruimte maar steeds vaker op (semi) particulier terrein ziekenhuislocaties, industrieterreinen.

De wensen van de opdrachtgever worden verwerkt in de tekeningen en bestanden, het beheer van de bestanden en het verzorgen van de KLIC-informatie kan door ons worden verzorgt .

De metingen worden meestal verricht in het landelijke coördinatenstelsels van RD en NAP, metingen in een plaatselijk stelsel behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact

Koert Schoon

Senior projectleider Geo-ICT & Geo-Info