Werken bij

Meten en meer

De kwaliteit en betrouwbaarheid van Geo-info begint bij de inwinning ervan. Bij MUG Ingenieursbureau vindt u specialisten die begrijpen wat uw informatiebehoefte is, welke nauwkeurigheid vereist is en wat het resultaat moet zijn. Onze kennis van waterbeheer, spoor en beton is hierin uniek. 

Maatvoering

Als opdrachtgever zoekt u nauwkeurigheid, betrouwbaarheid én een efficiënte aanpak. En of het nu gaat om maatvoering in GWW, beton of bouw: onze maatvoerders zijn elke dag thuis op diverse locaties. Ze weten exact welke nauwkeurigheid nodig en haalbaar is. Ze adviseren u over de meest effectieve inwinningsmethode en welke elementen hierin van belang zijn. Onze maatvoerders bereiden zelf hun werk voor én verwerken de data daarna ook. Dit doen ze naar alle mogelijke informatieproducten en modellen: 3D, BIM, NLCS of machine-aansturingsmodellen. We zijn gespecialiseerd in:

  • Situatie- en hoogtemetingen;
  • Specialistische maatvoering bouw;
  • Specialistische maatvoering beton en kunstwerken;
  • Specialistische maatvoering spoor;
  • Deformatiemetingen en monitoring;
  • Landmeten;
  • Kabels en leidingen;
  • Machinebesturing.

Landmeters 2.0

Bij MUG Ingenieursbureau kunt u een beroep doen op landmeters 2.0. Dit zijn specialisten die een bestaande situatie nauwkeurig inmeten, zoals digitale terreinmodellen en -profielen Een landmeter 2.0 is altijd direct inzetbaar op uw project: hierdoor weet u dat de inwinning van data op elk moment goed geregeld is.

Technieken

Spoorwegen, waterwegen, gebouwen, kunstwerken of installaties: data valt op vele manieren in te winnen. Welke techniek in uw project het meest effectief en efficiënt is, hangt af van factoren zoals tijd, bereikbaarheid en veiligheid. Van GPS, tachymetrie, 3D-laserscannen, sensoring of drone-metingen: we hebben de instrumenten en de mensen in huis om u in elke situatie te ontzorgen.

Op zoek naar praktische denkers voor het inwinnen van geo-informatie? Neem contact op een specialist van MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Geert Medendorp

Geert Medendorp

Salesmanager afdeling Geo-ICT & Geo-Info