Werken bij

GIS-oplossingen

Informatie is essentieel om onze omgeving leef- en werkbaar te houden. De GIS-experts van MUG Ingenieursbureau helpen hierbij. Onder meer door het ontwikkelen en toepassen van software waarmee overheden en bedrijven kunnen beschikken over actuele, betrouwbare en toegankelijke informatie. 

Esri en GeoWeb

Als partner van Esri dragen we bij aan platformen om interne processen te optimaliseren, veldwerk effectiever te laten verlopen en de kwaliteit van informatie te vergroten. Zo zijn we adviseur van ArcGIS. Ook kunt u bij MUG Ingenieursbureau terecht voor GeoWeb: hét platform om data te koppelen aan geografische kaarten. Onze specialisten beschikken over de kennis van GIS en hebben de expertise om GIS-toepassingen te benutten en naar uw wens in te richten.

GEONIS en GEONIS Blaeu

Het werken met geo-informatie bestaat uit inwinnen, beheren, analyseren, publiceren en delen. Met ArcGIS kunt u al deze werkzaamheden uitvoeren, maar GEONIS maakt dit voor assetmanagement nog eenvoudiger. Vaste workflows verhogen de productiviteit en verbeteren de informatiekwaliteit. Vanuit dit principe hebben we met Esri en Royal HaskoningDHV GEONIS Blaeu ontwikkeld. Een oplossing die waterschappen ondersteunt bij het beheer van watersystemen, keringen en de afvalwaterketen.

Geo-portalen

Schakel MUG Ingenieursbureau in voor de ontwikkeling van omgevings-, beheer- en projectportalen. Op basis van het ArcGIS-platform ontsluit u informatie, geodata en kennis via een projectportaal in één digitale omgeving. Zeker in ruimtelijke projecten kunnen informatie en data hierdoor nog beter worden ingezet.

  • Terreinbeheerders zoals Omrin, Akzo en Schiphol maken gebruik van onze portalen voor het beheer van terreinen en objecten.
  • Voor ontwikkelingsprojecten zoals de aanleg van een wind- of zonnepark ontwikkelen wij omgevingsportalen om in een digitale omgeving data te analyseren.
  • Voor het project Aanpak Ring Zuid (Groningen) hebben we een projectportaal ingericht waarin alle projectdata en onderzoeken digitaal toegankelijk zijn gemaakt via een kaart.

Geo-Apps

Een kaart zegt veel meer dan een rapport. In veel projecten zijn Geo-Apps daarom een waardevolle aanvulling: voor projectorganisatie én omgeving. Geo-Apps onderscheiden zich door een unieke modulaire opbouw en uitstekende prestaties, ook bij grote hoeveelheden data. Voeg data toe aan de kaart en maak deze toegankelijk via mobile-devices. Onze experts ontwikkelen GEO-Apps voor al uw projecten.

Detachering GIS-specialist

Behoefte aan een GIS-expert in uw organisatie? We detacheren medewerkers voor kortere en langere tijd in uw organisatie. Onze GIS-specialisten zijn inzetbaar voor onder meer gegevensbeheer, kwaliteitscontroles, de ontwikkeling van GIS-toepassingen, kaartvervaardiging en databasebeheer. Een detachering in de rol van projectleider, adviseur of dataspecialist BOR en BIS is ook mogelijk.

Meer met GIS? Neem contact op met MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Alexander Melinga

Alexander Melinga

Teammanager afdeling Geo-ICT & Geo-Info