Werken bij

Data op orde

Geo-informatie moet actueel, betrouwbaar en toepasbaar zijn. Én voldoen aan wettelijke voorzieningen en verplichtingen. Tegelijkertijd heeft geo-info de neiging om een eigen leven te leiden in uw organisatie. Het gebruik en beheer ervan vraagt daarom om een goede datahuishouding en slimme processen.

Benutten omgevingsdata

MUG Ingenieursbureau is expert op het gebied van datadigitalisering van omgevingsdata. Wij zorgen voor oplossingen en toepassingen waarmee u uw organisatie geo-informatie optimaal benut en beheert. Ook wanneer u geo-informatie anders wilt structureren en organiseren (data-op-orde), kunt u bij ons terecht voor de specialisten, de tools en de best practices.

De praktische denkers

Bij MUG Ingenieurs vindt u praktische denkers. Specialisten die niet alleen nadenken over de oplossingen, maar die ook in staat om ze uit te voeren. Met oog voor de eindgebruiker. We maken hierbij gebruik van softwaresystemen zoals: Esri, GeoNIS, GeoNIS blaeu en Relatics. U kunt onze ingenieurs inschakelen op data-intensieve projecten rondom:

  • BIS ( BodemInformatieSysteem)
  • Omgevingsdata
  • Terreinbeheer
  • Beheer Openbare Ruimte
  • Invoerprotocollen
  • Assetmanagement
  • Digitalisering
  • Data Portaal

Basisregistraties en Omgevingswet

De Basisregistraties BOR, BGT, BAG en WOZ, maar ook de komst van de Omgevingswet: ze vragen om geo- en bodeminformatie die actueel, accuraat en goed georganiseerd is. Ons ‘Data-op-orde-team’ adviseert, organiseert en realiseert. We brengen kansen in kaart én bouwen samen een Omgevingswet-bestendige informatiehuishouding.

WIBON

Als leidingbeheerder bent u verplicht om leidinggegevens 24 uur per dag digitaal beschikbaar te stellen aan belanghebbenden. Aan de opbouw van het bestand én aan de betrouwbaarheid van deze gegevens zijn voorwaarden verbonden. We helpen u bij de inventarisatie, implementatie en mutatie van uw WIBON-systeem.

Uw data op orde? Neem contact op met MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Alexander Melinga

Alexander Melinga

Teammanager afdeling Geo-ICT & Geo-Info