Werken bij

Geo-ICT & Geo-Info

Op zoek naar een specialist op het gebied van GIS, geo-informatie en geo-ICT? Naar een partner die alles weet van landmeten en maatvoering, maar die ook doorziet wat data écht waardevol maakt in uw project? Weet dan dat u bij MUG Ingenieurs terecht kunt voor een breed scala aan oplossingen op het gebied van Geo-Informatie, GIS en Geo-ICT.

Of het nu gaat om waterbeheer, bouwproject, assetmanagement of gebiedsontwikkeling: vijftig veelzijdige specialisten staan voor u klaar om geo-informatie in te winnen, te analyseren, te organiseren en te presenteren. We doen dit voor aannemers, overheden, waterschappen en industrie. Met MUG Ingenieursbureau weet u zeker dat u voor de nieuwste technieken en software kiest. En als partner van ESRI benutten we state-of-the-art GIS-toepassingen. Schakel ons in voor vraagstukken op het gebied van:

Meer meten, meer weten

Er is nog iets waardoor we u meerwaarde bieden. Als ingenieursbureau kennen we het werkveld waarin u opereert door en door. Van water tot infra, van milieu tot gebiedsontwikkeling: we weten als geen ander welke nauwkeurigheid wordt gevraagd en welke oplossing hierbij het beste past. Met MUG Ingenieursbureau meet u meer én weet u meer.

Het ABCD van onze oplossingen

Het inwinnen, bewerken en beheren van data is ons specialisme. Wij weten als geen ander welke technieken we in kunnen zetten. En waar we ook komen: we bereiden projecten tot in de puntjes voor en realiseren de kwaliteit die u wenst. Dit doen we aan de hand van het ABCD-principe: vier pijlers die zorgen voor zekere kwaliteit van onze data-oplossingen.

  • Actueel;
  • Betrouwbaar;
  • Compleet;
  • Doeltreffend toegankelijk.

Van data naar informatieproduct

Met MUG Ingenieursbureau kiest u voor een bureau dat in staat is om geo-informatie en omgevingsdata op allerlei manieren in te winnen. Van Total Stations tot drones, van meetband tot 3D-laserscanners: we doen dit volgens de laatste richtlijnen en eisen. Ook voor het omzetten van data naar informatieproducten, bieden we een brede range aan oplossingen. Denk aan onze totaaloplossingen voor waterschappen: van data-inwinning tot GIS-toepassing.

De kracht van praktische denkers

Bij MUG Ingenieurs vindt u praktische denkers. Specialisten die nadenken over de oplossing én die in staat zijn om deze uit te voeren. Deze meerwaarde laten we zien in bouw- en renovatieprojecten, bij bodemonderzoeken, ruimtelijke ontwikkelingen en infraprojecten. Denk aan vraagstukken rondom locatiekeuze, impactanalyses en beheer. Maar ook in de data-opgaven (zoals basisregistraties en de Omgevingswet) waarvoor gemeentelijke organisaties en waterschappen staan.

Ook op zoek naar praktische denkers voor uw datavraagstuk? Neem contact op met een specialist van MUG Ingenieursbureau.

 

 

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Hans Hainje

Hans Hainje

Afdelingshoofd Geo-ICT & Geo- Info