Werken bij

Geo-ICT & Geo-Info

Optimaal benutten van geo-informatie om oplossingen op technisch én organisatorisch vlak te realiseren. Daar maakt de afdeling Geo-ICT en Geo-info van MUG Ingenieursbureau zich sterk voor. De integrale aanpak van projecten komt hier misschien wel het meest tot zijn recht: alle geo-informatie  benaderen we vanuit ketenperspectief. Geen data verzamelen om het verzamelen, maar om met die data in de praktijk zo efficiënt en goed mogelijk aan de slag te kunnen bij infrastructurele bouw- en renovatieprojecten, bodemonderzoeken en andere werkzaamheden.

We werken met de nieuwste technieken, en onze medewerkers scholen zich voortdurend bij zodat we goed kunnen anticiperen op actuele ontwikkelingen. Tegelijkertijd zijn we ons altijd zeer bewust van de praktijk van onze opdrachtgevers: we begrijpen waar hun behoefte ligt en overzien ons aandeel in het complete traject. Die brede focus stelt ons in staat om mee te denken met onze opdrachtgever en zo serieus meerwaarde te bieden.

Geo-ICT

We werken met hoogwaardige software van Esri en GEONIS, marktleiders in de geo-informatie. Omdat we regelmatig werk uitvoeren voor verschillende waterschappen in Nederland beschikken we op dat gebied over zeer ruime expertise.

Geo-Info

Wij zijn goed in landmeting en maatvoering, van meetband tot laserscanner, van on-line monitoring tot meten met drones. Onze spoor- en betonkennis is uniek. De landmeters meten niet alleen, maar kunnen ook prima werk voorbereiden en verwerken. Vanzelfsprekend zetten we de metingen om in alle mogelijke informatieproducten en modellen zoals 3D, BIM, NLCS, machine aansturingsmodellen.

Data op orde

MUG Ingenieursbureau heeft een brede ervaring met het inwinnen, invoeren, bewerken, analyseren en presenteren van gegevens in verschillende informatiesystemen. Binnen het ‘Data-op-orde’-team zijn onze collega’s hier dagelijks mee bezig. Naast het invoeren en op orde brengen van uw bodeminformatie, zetten wij deze brede ervaring ook graag in bij het op orde brengen van andere geografische gegevens. Wij worden in deze graag geassocieerd met de basisregistraties BOR, BGT, BAG en de WOZ, maar ook met de omgevingswet.

Wilt u weten welke expertise onze ingenieurs op het gebied van geodesie en Geo-ICT beheersen? Lees meer.

 

 

 

Wij werken samen

Samenwerking is belangrijk voor ons. In toenemende mate maken wij deel uit van samenwerkingsverbanden en trekken we samen op met onze partners. Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners uit onze regio om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Opmeer

De Veken 135, 1716 KG OPMEER
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl