Inhuur of detachering van GIS / datamedewerkers

Onze GIS-specialisten hebben ervaring in het toepassen van hun kennis en expertise binnen een scala aan projecten voor opdrachtgevers in vele sectoren en werkvelden.

Het komt ook vaak voor dat een organisatie behoefte heeft aan een GIS-expert of datamedewerker binnen de organisatie. Het is dan ook mogelijk één of meerdere van onze specialisten voor korte of langere periode binnen uw organisatie te detacheren. Onze (junior, medior en senior) GIS-specialisten zijn breed inzet inzetbaar en kunnen in de volledige breedte van het Geo-ICT-werkveld ondersteuning bieden. Denk aan het geo-refereren van data, het vervaardigen van kaarten, uitvoeren van GIS-analyses, uitvoeren van implementaties en migraties, overnemen en ondersteunen van applicatiebeheer tot de ontwikkeling van GIS-toepassingen. Een detachering in de rol van projectleider, adviseur of dataspecialist is ook mogelijk.

Beschikbare profielen

Hieronder vindt u de profielen van medewerkers die beschikbaar zijn om u te ondersteunen met werkzaamheden op het gebied van geo-ICT en geo data.

GIS as a Service in beeld

GIS as a Service uitgelegd

GIS as a Service van MUG Ingenieursbureau

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning wenst van MUG Ingenieursbureau over een langere periode. Vooraf is niet exact duidelijk is welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. Wij bieden dan “GIS as a Service” aan. Ondersteuning op afstand waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen, op het moment dat u dit nodig heeft.

Certificering