Inhuur of detachering van GIS / datamedewerkers

Onze GIS-specialisten hebben ervaring in het toepassen van hun kennis en expertise binnen een scala aan projecten voor opdrachtgevers in vele sectoren en werkvelden.

Het komt ook vaak voor dat een organisatie behoefte heeft aan een GIS-expert of datamedewerker binnen de organisatie. Het is dan ook mogelijk één of meerdere van onze specialisten voor korte of langere periode binnen uw organisatie te detacheren. Onze (junior, medior en senior) GIS-specialisten zijn breed inzetbaar en kunnen in de volledige breedte van het Geo-ICT-werkveld ondersteuning bieden. Denk aan het geo-refereren van data, het vervaardigen van kaarten, uitvoeren van GIS-analyses, uitvoeren van implementaties en migraties, overnemen en ondersteunen van applicatiebeheer tot de ontwikkeling van GIS-toepassingen. Een detachering in de rol van projectleider, adviseur of dataspecialist is ook mogelijk.

Beschikbare profielen

Hieronder vindt u de profielen van medewerkers die beschikbaar zijn om u te ondersteunen met werkzaamheden op het gebied van geo-ICT en geo data.

Talentenpool

Bij Geo-ICT en Geo-data beschikken we ook over een talentenpool. Deze jonge mensen lopen een jaar of een half jaar als trainee mee bij onze klanten en krijgen tijdens deze periode één dag in de week een opleiding.

Onder begeleiding van MUG Ingenieursbureau worden de trainees opgeleid en klaargestoomd voor een functie in het geo-domein. Na een jaar kiezen ze vervolgens of ze bij MUG Ingenieursbureau blijven of dat ze overstappen naar de organisatie waarvoor ze tijdens de opleiding werkzaam zijn.

Het grote voordeel van deze talentenpool is dat ze tegen een sterk gereduceerd tarief werkzaamheden kunnen uitvoeren die anders blijven liggen of waarvoor eigenlijk geen capaciteit is. U kunt ze bijvoorbeeld inzetten voor werkzaamheden rondom de Omgevingswet. Mocht u heel tevreden zijn over een medewerker die na een (half) jaar helemaal is ingewerkt en alle processen begrijpt, dan kunt u er voor kiezen om een medewerker te behouden en in dienst te nemen.

Voordelen klant:

  • Anticiperen op de gaten in het geo-onderwijs, waardoor de beschikbaarheid van geschoold personeel kan worden gewaarborgd;
  • Opbouw van kennis in het GEO-domein van uw organisatie;
  • Continuïteit van GEO-ICT dienstverlening door het opleiden van nieuwe medewerkers,
  • Uw capaciteitsproblemen worden opgelost.

Voordelen Trainees:

  • MBO, HBO-schoolverlaters en herintreders krijgen de mogelijkheid om middels een traineeship kennis te maken met het geo-domein;
  • Niet alleen een opleiding op het gebied van geo maar ook op het persoonlijk vlak;
  • Bij bewezen geschiktheid garantie op een baan;

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Alexander Melinga en Claudio Vinci

GIS as a Service in beeld

GIS as a Service uitgelegd

GIS as a Service van MUG Ingenieursbureau

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning wenst van MUG Ingenieursbureau over een langere periode. Vooraf is niet exact duidelijk is welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. Wij bieden dan “GIS as a Service” aan. Ondersteuning op afstand waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen, op het moment dat u dit nodig heeft.

Certificering