Detachering van een GIS- of geo-specialist

Heeft u een ervaren GIS- of geo-specialist nodig? Dan kunt u een beroep doen op de specialisten van MUG Ingenieursbureau.

Detachering GIS-specialist

Onze GIS-specialisten hebben ervaring in het toepassen van hun kennis en expertise binnen een scala aan projecten voor opdrachtgevers in vele sectoren en werkvelden. Het komt ook vaak voor dat een organisatie behoefte heeft aan een GIS-expert binnen de organisatie. Het is dan ook mogelijk één of meerdere van onze specialisten voor korte of langere periode binnen uw organisatie te detacheren. Onze ( junior, medior en senior) GIS-specialisten zijn breed inzet inzetbaar en kunnen in de volledige breedte van het GEO-ICT werkveld ondersteuning bieden. Denk aan het geo-refereren van data, het vervaardigen van kaarten, uitvoeren van GIS analyses, uitvoeren van implementaties en migraties, overnemen en ondersteunen van applicatiebeheer tot de ontwikkeling van GIS-toepassingen. Een detachering in de rol van projectleider, adviseur of dataspecialist is ook mogelijk.

GIS as a Service (GAAS)

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning wenst van MUG verdeeld over een langere periode. Maar dat vooraf niet exact duidelijk is welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. MUG biedt haar opdrachtgevers in dat geval “GIS as a Service” aan. Ondersteuning op afstand  waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen, op het moment dat de klant dit nodig heeft. 

Wij bieden u hierbij een team van specialisten aan, van uiteenlopende profielen, die (op afstand) onderdeel zijn van uw organisatie. Altijd de juiste specialist voor uw vraag. De methodiek die wij hierbij hebben ontwikkeld werkt zeer efficiënt.

GIS as a Service van MUG Ingenieursbureau

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning wenst van MUG Ingenieursbureau over een langere periode. Vooraf is niet exact duidelijk is welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. Wij bieden dan “GIS as a Service” aan. Ondersteuning op afstand waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen, op het moment dat u dit nodig heeft.

Recente Geo projecten

Certificering