Werken bij

Eerste 10 branche erkende certificaten uitgereikt van Stichting Geo Innovatie

Op dinsdag 14 juli 2020 zijn de eerste 10 branche erkende certificaten uitgereikt aan de cursisten van de opleiding Landmeetassistent – Geo inwin operator van de Stichting Geo Innovatie.

Deze stichting is opgericht door Fervent Opleidingen en MUG Ingenieursbureau. Onze afdeling Geo-ICT & Geo-Info heeft voor de stichting het lesmateriaal gemaakt en de lessen zijn gegeven door Hans, Mark, Wiebe, Frank en Koert.

We zijn best trots op wat we samen hebben neergezet en ook dat alle deelnemers geslaagd zijn. Daarbij zijn ook drie van onze MUG-collega’s, Ben Vogelzang, Gijs van Hesteren en Thomas Meester. Proficiat alle drie!

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl