Werken bij

Update ‘de Blink’ in Uithuizen

De herinrichting van winkelplein ‘de Blink’ in Uithuizen is klaar! MUG Ingenieursbureau heeft destijds van de gemeente Eemsmond de opdracht gekregen om het ontwerp van Ziegler | Branderhorst stedenbouw en architectuur samen met de vervanging van brug De Snik verder op te werken tot een Definitief Ontwerp en te vertalen naar een contract. Tijdens de uitvoering door Avitec heeft Theo Berge ten namens MUG de directievoering verzorgd.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl