Werken bij

Esri Energie Workshop donderdag 14 mei 2020

Op donderdag 14 mei 2020 doen MUG Ingenieursbureau en Ekwadraat gezamenlijk mee aan de Esri Energie Workshop. Klaas van den Berg geeft samen met Andries Metz een online workshop over het zichtbaar maken van lokale en regionale kansen in de energietransitie. Hierin laten wij zien hoe GIS en lokale geo-data ondersteunend zijn voor gemeentelijke besluitvorming over de energietransitie op wijk-, dorp- en/of stadsniveau.

Wilt u ook (gratis) deelnemen? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Esri.

De workshop zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl