Werken bij

Data-op-orde: een praktische aanpak

De expertise van het ‘Data-op-orde’-team van MUG Ingenieursbureau

MUG Ingenieursbureau heeft met de inzet van haar ‘Data-op-orde’-team een brede ervaring met het inwinnen, invoeren, bewerken, analyseren en presenteren van gegevens in verschillende beheersystemen. Binnen het ‘Data-op-orde’-team zijn onze collega’s hier dagelijks mee bezig.

Een goed systeem staat of valt met de kwaliteit van de data die u daarin beheert. Om die reden is het noodzakelijk om uw databronnen op orde te hebben.  Met de aankomende invoering van de Omgevingswet wordt dit alleen maar belangrijker. Ons ‘Data-op-orde’-team kan u hierbij prima ondersteunen. Naast bijvoorbeeld het invoeren en het op orde brengen van uw bodeminformatie zetten onze dataspecialisten deze brede ervaring ook graag in bij het op orde brengen van andere geografische gegevens. Onder andere verwerkt ons team de volgende data: GIS, asbest, BOR, BGT, BAG/WOZ en BRO.

Wij informeren u graag over enkele voorbeelden en werkvelden waar MUG Ingenieursbureau met het ‘Data-op-orde’-team actief in is.

Klik op onderstaande afbeelding om het het informatiedocument ‘Expertise & inzet ‘Data-op-Orde’-team MUG Ingenieursbureau’ te downloaden.

Data op orde expertise & kennis MUG

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Alexander Melinga

Alexander Melinga

Teammanager Geo-ICT