Werken bij

Geoweek 2019

Een nieuwe generatie enthousiast maken voor het vakgebied geo

Deze week vindt alweer de 13e editie plaats van de GeoWeek, een initiatief van het Koninklijk Aardrijkskundig Genootschap om leerlingen enthousiast te maken voor het vak geo in brede zin. MUG Ingenieursbureau steunt dit initiatief natuurlijk van harte en heeft maandagochtend landmeten, bodemonderzoek en archeologie geïntroduceerd bij groep 8 van een basisschool in Leek.

Ingenieur voor een dag in Leek

Na een korte presentatie over MUG Ingenieursbureau en wat we allemaal doen, hebben de leerlingen enkele interessante archeologische vondsten bekeken. Ook was er een 3D-scan gemaakt van het klaslokaal en konden de ze het klaslokaal bekijken met een VR-bril. Na deze introductie gingen de leerlingen zelf actief en enthousiast aan de slag met bodemonderzoek, landmeten en de metaaldetector.

Volgend jaar weer?

Na alle activiteiten vond er een korte evaluatie plaats. Wat de leerlingen het leukst vonden? Sommigen het bodemonderzoek, anderen vonden het landmeten ‘supergaaf’ en ook het ‘schatzoeken’ met de metaaldetector was spannend. Al met al was het een geslaagde leerzame ochtend!

MUG Ingenieursbureau neemt actief deel aan de geoweek 2019
MUG Ingenieursbureau verzorgt een workshop voor de Geoweek 2019
De Geoweek 2019 is weer van start gegaan waar MUG Ingenieursbureau actief aan deelneemt.
MUG Ingenieursbureau heeft zijn weer workshops voor leerlingen van een basisschool georganiseerd in de Geoweek.
MUG Ingenieursbureau maakt leerlingen enthousiast voor hun vakgebied tijdens workshops in de Geoweek 2019.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Nienke de Jong

Nienke de Jong

Coördinator Marketing & Communicatie