Werken bij

Tv-opnames ‘Later als ik groot ben’

MUG Ingenieursbureau is betrokken bij het jeugdprogramma ‘Later als ik groot ben’, gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Seth, 11 jaar, heeft interesse in het vak landmeten en wij gaan hem meenemen in de mogelijkheden voor opleiding en werk.

Begin oktober zijn de opnames gestart bij het SOMA-college in Harderwijk en  25 oktober zijn er opnames bij ons op kantoor in Leek gemaakt. Begin augustus vond al de opname plaats van het onderdeel EHBO. Een acteur in MUG-kleding figureerde hierin als landmeter. Met onze meetapparatuur keurig opgesteld, zag dat er alvast professioneel uit.

Seth heeft een dagje mogen meten bij MUG Ingenieursbureau om te kijken of het beroep landmeter ook wat voor hem zou kunnen zijn. Samen met presentator Jochem van Gelder en landmeter Douwe van der Mei is Seth naar twee verschillende projectlocaties gegaan. Bij de Euvelgunnerbrug, de Aanpak Ring Zuid, heeft Seth de exacte maten van de brug gemeten met de nieuwe RTC360 laserscanner van Leica. Daarna zijn ze naar de Zeedijk versterking in Delfzijl gegaan voor een nulmeting voor de ophoging van de dijk met graafmachines. Deze meetgegevens heeft Seth doorgestuurd naar de ontwerper, die de opdracht vervolgens weer kon doorzetten naar de bestuurder van de graafmachine. Tot slot heeft Seth een controlemeting gedaan om te controleren of de dijk voldoende en volgens plan op hoogte was gebracht.

Of Seth enthousiast is geworden voor het beroep landmeter? Dit zien we terug in het tv-programma ‘Later als ik groot ben’ op 8 december om 17.00 uur bij RTL 4.

Later als ik groot ben MUG IngenieursbureauLater als ik groot ben

Later als ik groot ben

 

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl