Werken bij

MUG showt 3D laserscanner tijdens Trendship 2018

18 oktober was MUG Ingenieursbureau aanwezig bij Trendship. Een evenement waar vernieuwende technologieën en ideeën worden gepresenteerd. Hierbij staan creatieve ondernemers, actuele topics over gloednieuwe innovaties en trends en inzichten centraal. MUG Ingenieursbureau heeft als innovatie de 3D laserscanner meegenomen. Een scanner die vlakheidsmetingen en rondheidsmetingen kan uitvoeren maar ook kan meten in RD/NAP, scan- en ontwerpdata kan combineren en dit alles met een enorme snelheid, dichtheid en nauwkeurigheid.

Hier werd door de bezoekers dan ook enthousiast op gereageerd volgens afdelingshoofd Hans Hainje (Geo-ICT & Geo-Info): “Voor ons is het inzetten van laserscanners gewoon, maar veel klanten reageerden nieuwsgierig op de mogelijkheden die we demonstreerden zoals “vlakheids- rondheidsmetingen, meten in RD/NAP, scandata en ontwerp data combineren, maar ook op de enorme snelheid, dichtheid en nauwkeurigheid”.

“Ook waren er mensen die MUG Ingenieursbureau van een andere kant leerden kennen, ze associeerden ons niet met innovaties zoals BIM en 3D laser scannen. Wel goed dus dat we ook een ander MUG Ingenieursbureau konden laten zien dan dat zij zich herinnerden” Hans Hainje, Afdelingshoofd Geo-ICT & Geo-Info. 

 

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Hans Hainje

Hans Hainje

Afdelingshoofd Geo-ICT & Geo-Info