Werken bij

Taart ter ere van het 100’ste project!

Vanmorgen hebben Johan Kooistra en Arno Wegman van de afdeling Milieu een mooie taart gebracht bij de Provincie Fryslân. Dit ter ere van het 100’ste project in het raamcontract en de verlenging van het raamcontract voor bodemonderzoeken! MUG Ingenieursbureau voert alle verkennende- bodemonderzoeken en waterbodemonderzoeken voor de afdelingen Vastgoed en Provinciale Waterstaat uit.

van links naar rechts Johan Kooistra (MUG Ingenieursbureau), Laas Bonnema (provincie Fryslân), Arno Wegman (MUG Ingenieursbureau).

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl