Werken bij

Niek de Boer nieuwe directeur Dijkstra Groep

Per 1 april is Niek de Boer gestart als directeur bij de Dijkstra Groep. In deze rol is hij verantwoordelijk om richting te geven aan de strategische beweging en het versterken van de marktpositie van MUG Ingenieursbureau in Nederland. Niek heeft jarenlange ervaring in leidinggevende posities bij onder andere DLV Adviesgroep en Arcadis. De laatste jaren was Niek Directeur Waterbeheer & Groene Ruimte en Directeur Milieu voor Arcadis in Nederland. Het goed opzetten en uitvoeren van projecten zit in zijn genen. Hij wil dat zowel intern al extern gaan inzetten. We zien in Niek een ideale persoon om MUG Ingenieursbureau verder uit te bouwen in de doelstellingen die we als Dijkstra Groep hebben en nastreven.

 

 

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl