Werken bij

Nieuwe naam voor de afdeling Infra

Met de groei van de afdeling Infra de afgelopen jaren, groeide ook de expertise. De afdeling opereert namelijk steeds meer in het ‘groene en blauwe’ segment. Tot de opdrachtgevers behoren Wetterskip Fryslân, Waterschap Noorderzijlvest, It Fryske Gea, Landschap Noord-Holland en, Groninger Landschap. Vanuit dit segment en vanuit de afdeling kregen wij signalen dat de naam Infra de lading van de kennis en kunde van de afdeling niet dekt.

De nieuwe naam toont ons brede profiel en kan meer bewustwording creëren bij opdrachtgevers, niet alleen in het ‘groene en blauwe’ segment.

Een nieuwe naam om trots op te zijn!

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Wiebe Bouma

Wiebe Bouma

Afdelingshoofd Infra, Water & Natuur