Werken bij

MUG Ingenieursbureau en Archipunt gaan samenwerking aan

“In 2016 is de basis gelegd voor een goede samenwerking tussen Archipunt en MUG Ingenieursbureau. In een aanbesteding vond Archipunt in MUG Ingenieursbureau een waardevolle samenwerkingspartner.

Archipunt richt zich op de gebouwde omgeving waar MUG Ingenieursbureau specialist is op het gebied van maatvoering in de bouw. Naast kennis over geo, heeft MUG Ingenieursbureau bovendien de expertise in huis op het gebied van infra, water en natuur, milieu en archeologie.

Beide bedrijven hebben een praktische aanpak, zijn bereid om kennis te delen en hebben oog voor menselijke én economische aspecten. In kennis en expertise vullen de bedrijven elkaar goed aan en bovendien beschikken beide over Noordelijke nuchterheid. Een combinatie die herhaaldelijk leidt tot een succesvolle samenwerking.

Mede dankzij MUG Ingenieursbureau heeft Archipunt vorig jaar een mooi project bij EEW Energy from Waste in Delfzijl uitgevoerd. Naast asbestinventarisaties en milieukundige onderzoeken voert MUG Ingenieursbureau doorlopend 3D-scans uit, waar Archipunt 3D BIM-modellen van de gebouwen van maakt” aldus Atze Abma – Bouwkundige bij Archipunt.

Foto: Inspecteur van Archipunt bij EEW in Delfzijl.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Geert Medendorp

Geert Medendorp

Manager Geo-ICT & Geo-Info