Werken bij

MUG Ingenieursbureau verhuist naar nieuwe vestigingslocatie in Noord-Holland

Exact 3 jaar na de opening van een nieuwe vestiging in Noord-Holland, is MUG Ingenieursbureau vanuit het kantoor in Opmeer verhuisd naar een nieuwe vestigingslocatie in Wognum.

Het nieuwe kantoor van MUG Ingenieursbureau is gevestigd op de eerste verdieping in het Scholtens Gebouw, een prachtig gebouw gelegen aan de A7. Een mooie zichtlocatie die bovendien makkelijk te bereiken is. Bij de ontwikkeling van het gebouw is geïnvesteerd in duurzame ontwikkelingen. Ook is er veel aandacht geschonken aan de inrichting van het pand en zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Bovendien biedt de ruimte voldoende mogelijkheden tot groei. Een bewuste keuze om extra personeel te kunnen werven en om het opdrachtportfolio uit te breiden bij provincie, gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Het nieuwe bezoekadres van onze vestiging in Noord-Holland is:

Geert Scholtenslaan 9 | 1687 CL Wognum

Scholtens Gebouw nieuwe vestigingslocatie MUG

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl