Werken bij

Groene 4 Mijl door team MUG voltooid!

Zondag 21 januari heeft MUG Ingenieursbureau deelgenomen aan de derde editie van de Groene 4 Mijl in Eelderwolde bij Groningen. Met een twintigtal lopers stonden we aan de start bij ontmoetingsplek De Onlanderij van Natuurmonumenten. Met onze deelname leveren wij een bijdrage aan de natuur aangezien een deel van de inschrijfgelden naar Natuurmonumenten gaat. Het was mooi weer en de route liep dwars door het prachtige natuurgebied de Onlanden. Genieten dus!

Warming up Groene 4 Mijl

In actie

 

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl