Werken bij

Trotse eigenaar van twee Leica BLK360 scanners!

Ze zijn binnen! Twee spiksplinternieuwe Leica BLK360 scanners die onze 3D-scanmogelijkheden effectief vergroten. Na een overtuigende test met de BLK360 scanner zijn we direct overgegaan tot de aanschaf. MUG Ingenieursbureau is dan ook een van de eerste bedrijven in de Benelux die over deze scanners beschikken.

Al ruim een jaar beschikken wij, naar volle tevredenheid, over een Leica P30 laserscanner. Deze scanner onderscheidt zich in een landmeetkundige benadering van 3D-scannen, kan grote afstanden overbruggen en is erg sterk in het scannen van een object buiten.

De BLK360 scanner is veel handzamer en gericht op bouw, inpandige scan en verwerking met bouwtechnische software.

Zo gaan we de BLK360 scanners onder andere inzetten in het aardbevingsgebied in Noordoost Groningen waar veel woningen gescand worden en 3D-gemodelleerd worden ten behoeve van duurzaam versterken.  Ook gaan we binnenkort een groot gebouw zowel binnen als buiten scannen.  Dit gebouw zal verbouwd en uitgebreid worden. Op basis van de scans gaan (binnenhuis)architecten en ontwerpers hun plannen maken.

Nieuwsgierig naar de scanmogelijkheden? Neem dan contact op met Koert Schoon, Senior Projectleider Geo-ICT & Geo-Info, 06 15 13 06 06.

Kijk voor meer informatie op de productpagina van Leica.

BLK360

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl