Werken bij

Realisatie fietsbrug en natuurverbinding Nigtevecht

Fietsers en dieren steken met gemak het Amsterdam-Rijnkanaal over

Ter hoogte van Nigtevecht worden een fietsbrug en een natuurverbinding aangelegd. De nieuwe fietsbrug koppelt bestaande routes aan weerszijden van het Amsterdam-Rijnkanaal en zorgt zo voor meer recreatiemogelijkheden en een betere bereikbaarheid van werkgebied en scholen. Dieren kunnen door de oevers die aangepast worden het kanaal oversteken. Dit maakt de uitwisseling van fauna tussen de natuurgebieden mogelijk en versterkt de natuur.

Provincie Noord-Holland, provincie Utrecht en de gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht en Rijkswaterstaat zijn gezamenlijk Opdrachtgever van het project. Ballast Nedam is de opdrachtnemer voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van de fietsbrug en de natuurverbinding.

MUG Ingenieursbureau: Ogen en oren van het Integraal Projectmanagementteam

Vanuit MUG Ingenieursbureau Noord-Holland ondersteunt Salih √Ėzdemir, Projecttechnicus Infra, bij de contractbegeleiding. Vanuit deze rol voert hij waarnemingen uit op de bouwplaats en maakt hij een fotoverslag. Daarbij wordt gelet wordt op veiligheid en gezondheid. De voortgang van de werkzaamheden worden gepresenteerd in het contractbeheersoverleg en vanuit het Integraal Projectmanagement team kunnen vragen gesteld worden. Ook worden toetsingen uitgevoerd op de bouwplaats, zoals bijvoorbeeld het keuren van de wapening.

Naar verwachting wordt het project in december 2017 opgeleverd.

Voor meer informatie over het project, zie website.

fietsbrug Nigtevecht visualisatie
visualisatie project

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl