Werken bij

Prachtige luchtfoto van Talmakooi in Engwierum

Dit prachtige plaatje willen we u niet onthouden! Mooie luchtfoto gemaakt met een drone door aannemingsmaatschappij Daniël Pijnacker uit Kollum van de eendenkooi in Engwierum na voltooiing van de werkzaamheden.

In samenwerking met Landschapsbeheer Friesland is MUG Ingenieursbureau betrokken bij het herstel van 14 eendenkooien langs de Friese Waddenkust waarvan de Talmakooi in Engwierum deel uit maakt. Onder andere zijn landmeetkundige werkzaamheden verricht en is milieukundig onderzoek uitgevoerd om de hoeveelheid en de kwaliteit van de bagger/het slib te bepalen. MUG Ingenieursbureau heeft de ontwerp- en bestektekeningen opgesteld en de werkomschrijvingen. Door middel van directievoering en toezicht heeft MUG zorg gedragen voor de begeleiding van de uitvoering van de werkzaamheden.

eendenkooien

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl