Werken bij

Spoorbrug Zuidhorn succesvol geplaatst!

Afgelopen zaterdag is de nieuwe spoorbrug over het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn geplaatst. MUG Ingenieursbureau is nauw betrokken bij dit project en heeft de maatvoering van de landhoofden voor rekening genomen en voert de monitoring van het spoor uit.

De plaatsing van de brug trok heel wat bekijks. Vanaf 05:00 uur in de ochtend is gewerkt om de brug op de plaats te krijgen met behulp van drijvende pontons en kabels. De brug is 180 meter lang, 38 meter hoog en weegt ruim anderhalf miljoen kilo.

Zuidhorn spoorbrug

Vanaf 2 oktober rijden de eerste treinen er overheen.

Ook de media hebben aandacht besteed aan de plaatsing:

Dagblad van het Noorden

NOS

Wij zijn er trots op dat de plaatsing zo voorspoedig verlopen is!

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl