Werken bij

Invoer asbestgegevens in Landelijk Asbestvolgsysteem

Invoer en beheer door Data-op-orde team MUG Ingenieursbureau

Sinds 1 maart 2017 is het voor partijen in  de asbestketen verplicht om asbestinventarisatie- en saneringsprojecten aan het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) toe te voegen.  Hierin wordt informatie over aangetroffen asbestbronnen ingevoerd, zoals de vastgestelde risicoklasse, de hoeveelheden aangetroffen asbest en de analysemonsters van het laboratorium. Ook worden de geadviseerde vervolgstappen, bijvoorbeeld een aanvullend onderzoek, vermeld. Voor velen een arbeidsintensieve klus.

Heeft u hier geen tijd voor en vanwege de verplichting mogelijk een “probleem”? MUG Ingenieursbureau kan een rol spelen in het beheer van deze data en de invoer in het LAVS voor uw organisatie verzorgen. Onze medewerkers van het Data-op-orde team hebben de kennis en ervaring om de data op een correcte, consistente en efficiënte manier te verwerken.

Ook het tekenwerk van bijvoorbeeld RVE’s  (Risico Verdachte Eenheden) op verschillende niveaus kunnen wij uitstekend voor u uitvoeren.

Wilt u meer weten?  Neem vrijblijvend contact op met Alexander Melinga, Team Manager Geo-Info & Geo-ICT.

Alexander Melinga

E. amelinga@mug.nl

M. 06 21 18 53 23

webapplicatie LAVS

invoervelden LAVS

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl