Werken bij

Afdeling archeologie BRL4000 gecertificeerd

Archeologen van MUG Ingenieursbureau geregistreerd in landelijk register

Per 1 juli 2017 zijn alle bedrijven in Nederland die archeologisch onderzoek uitvoeren verplicht een BRL4000 certificaat te hebben. Ook is het per 1 juli 2017 verplicht dat de archeologen werkzaam in de Nederlandse archeologie geregistreerd staan in een landelijk register.

Op 11 mei is de afdeling archeologie van MUG Ingenieursbureau door Normec Certificeringen getoetst op de vereiste aanpak voor archeologisch onderzoek. Door Normec is vastgesteld dat de richtlijnen en voorwaarden van de BRL en de bijbehorende protocollen uitstekend geborgd zijn in onze aanpak. Het BRL4000 certificaat is dan ook glansrijk behaald en daar zijn we trots op!

Naast dit certificaat zijn alle archeologen van MUG Ingenieursbureau toegelaten tot het landelijk Actorregister Archeologie.

Met geregistreerde archeologen en het BRL4000 certificaat weten opdrachtgevers dat ze met een erkend bedrijf in zee gaan. MUG Ingenieursbureau wordt bovendien regelmatig getoetst op het naar behoren functioneren.

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl