Werken bij

MUG Ingenieursbureau en Geomaat gaan unieke samenwerking aan!

MUG Ingenieursbureau en Geomaat hebben hun  krachten gebundeld in V.O.F Maatwerk. Deze V.O.F zal zich gaan richten op projecten waar de kennis en kunde van beide bedrijven benodigd is.

Zowel MUG Ingenieursbureau als Geomaat zijn gespecialiseerd in geodesie: landmeten en maatvoering in de infrastructuur en bouwmaatvoering. Beide bedrijven kiezen ook bewust voor innovaties en maken gebruik van de nieuwste technieken en systemen.

Door samenwerking in V.O.F Maatwerk wordt op een praktische wijze invulling gegeven aan de voorbereiding en uitvoering van grootschalige en complexe projecten met betrekking tot het meten en uitzetten en het inwinnen en verwerken van Geo-Informatie.

Op 31 maart is het samenwerkingscontract officieel getekend door Bert Eenkhoorn, directeur van MUG Ingenieursbureau en Jolle Jelle de Vries, directeur en eigenaar van Geomaat.

We kijken uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking!

MUG en Geomaat

MUG landmeten  Geomaat

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl