Werken bij

Nieuwe website en nieuwe huisstijl MUG Ingenieursbureau

Onze website is vernieuwd!

En dat is niet zonder reden.

Wij vinden het belangrijk om te vernieuwen. Op de nieuwe website vindt u onder andere informatie over onze producten en dienstverlening, nieuws over onze organisatie en gedetailleerde informatie over de uitgevoerde werkzaamheden van onze projecten.

Tegelijk met onze nieuwe website, introduceren we een nieuwe huisstijl. We behouden hiermee ons eigen karakter, maar de nieuwe huisstijl is frisser en moderner. In samenwerking met TRES Internet en TEAM Communicatie is een nieuw logo ontworpen. Hier is een pay-off aan toegevoegd ter versterking van onze identiteit. We zijn er trots op!

logo nieuw
praktische denkers

 

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl