Werken bij

Flachterrein in Sneek: herinrichting en bodemsanering

De Stichting Groene Flach in Sneek heeft, samen met bewoners van de Bomenbuurt in Sneek, een plan gemaakt voor een nieuwe inrichting van het Flachterrein. Dit plan omvat een speel- en verblijfterrein voor de buurt. Ter plaatse bleek de bodem sterk verontreinigd met asbest. In opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslan heeft MUG Ingenieursbureau de voorbereiding van de bodemsanering uitgevoerd en het civieltechnisch ontwerp gemaakt. Momenteel verzorgt MUG Ingenieursbureau de milieukundige en civieltechnische begeleiding van de aanleg van dit park. Het is een mooi voorbeeld hoe een bewonersinitiatief tot uitvoering komt en MUG Ingenieursbureau is trots dat zij aan de realisatie een steentje kan bijdragen.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl